Efter några års sjukdom har idag vår kära pappa, svärfar, farfar och vän Bertrand fått flytta hem för att spela vidare i den himmelska orkestern. Under nästan 40 år som dragspelare och medlem i Senorenteamet, fick han möta tusentals åhörare i såväl fysiska framträdande som via åtskilliga skivinspelningar.
Han efterlämnar en sorg och saknad, men framför allt en stor tacksamhet för den trohet och passion för att dela med sig av De Goda Nyheterna han visat oss alla. Hans liv och föredöme inspirerar oss andra till fortsatta uppgifter!
Senoren, 24 oktober 2020.
/Dina vänner i Senorenteamet

Bertrand Manneklint

En reaktion på “Bertrand Manneklint

  • 18 november, 2020 kl. 18:59
    Permalänk

    Våra varma tankar går till er. Vi minns Bertrand med glädje

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *